Gépi festés

Tökéletes minőség, szuper rövid határidő

Gépi festés

Vállaljuk Pest megye egész területén ingatlanok gépi festését tökéletes minőségben és szuper rövd határidővel.

Gyorsabb munkavégzés

A hagyományos kézi festéssel szemben a gépi festéssel legalább 2x gyorsabban halad a munka.

Spóroljon a festék árán

A gépi festés esetén lényegesen kevesebb festéket használunk fel a munkálatok során, mint ha kézzel festenénk.

Személyre szabott

A felmérés során az Ön egyedi igényei alapján tervezzük meg a falfelületek kialakítását. Ön megálmodja, mi elkészítjük.

Tökéletes minőség

A gépi festés sokkal egyenletesebben oszlatja el a festéket a falfelületeken és észrevehetően jobb, mint az hengereléssel készített felületek.

Teljeskörű garancia

Teljeskörű garanciát vállalunk az általunk végzett munkára. Utánunk nem marad más, mint a tökéletes munka.

Felmérés 3 napon belül

Teljesen az Ön igényeihez alkalmazkodunk. Megkeresésétől számított 3 napon belül sor kerül a felmérésre, ahol ajánlatot adunk önnek.

Gépi festés

Gépi festés árak

Mi befolyásolja az árakat?

A gép festés árainkat és egyéb árakat ITT találja meg.

A gépi festés árát számos tényező tudja befolyásolni. A teljesség igénye nélkül ezek a következők lehetnek: Falfelület mérete (m2), felhasznált anyagok minősége, fehér vagy színes festéket használunk, falfelület minősége, szükséges előkészületek mértéke. Extrém esetben a sarkok, íves felületek száma és esetleg a helyiség extrém magassága.

Vegyük át a fent említett árakat befolyásoló tényezőket, hogy jobban érthető legyen. A falfelület méretét, felhasznált anyagok minőségét és a fehér vagy színes festék kérdését nem fejtjük ki, mert azt mindenki érti. Kezdjük a falfelületek minőségével. Ha hibás, szennyezett a fal, akkor azt ki kell javítanunk még a festés előtt, hiszen ezeket a festék nem fogja elfedni.

Az előkészületek mértékét több minden is befolyásolhatja. Például ha a falfelületen tapéta, poszter, polcok és egyebek találhatók, amelyeket nekünk kell eltávolítani, hogy megkezdhetssük a munkálatokat. Tovább növelheti az előkészületekhez szükséges időt az is, hogy a helyiség vagy helyiségek bútorozottak és azokat mozgatni szükséges a munkálatok elvégzéséhez.

Aztán ott van a sarkok, íves felületek száma és a helyiség extrém magassága. Bár a festés géppel történik, de az sarkok és íves felületek esetén szükséges kézi utómunka a tökéletes falfelületek kialakításához. Áraink az átlagos helyiségekhez szabtuk. Az extrém magasság pedig jelentős mértékben bonyolíthatja a munkálatok elvégzését.

Gépi festés

Gépi festés folyamata

Mi és hogyan fog történi?

A folyamat a felméréssel kezdődik. Szakemberünk felméri a munkaterületet és átbeszéli önnel a személyes igényeit a munkával kapcsolatban. Ha szeretne tanácsot kérni szakemberünktől, azt a felmérés során megteheti. A felmérés végén adunk önnek egy ajánlatot, amely tartalmazni fogja a várható kezdés időpontját, a befejezés időpontját és a fix költségeket.

Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor a megjelölt időpontban érkezünk. Először a helyiség vagy helyiségek előkészületét végezzük el. Ha szükséges akkor a bútorokat mozgatjuk, kialakítjuk a fedéseket és elvégezzük a falfelület előkészítését is. Az előkészületek mértékétől függően aznap vagy másnap folytatjuk a csiszolással és a mélyalapozással.

Száradást követően megkezdődik a festés. Először a gép segítségével a nagyobb felületeket festjük le, majd jönnek a sarkok, íves felületek ecsettel, hengerrel. Ezt követően hagyjuk száradni a felületeket. Ha a száradás megtörtént, akkor jöhet a második réteg és ismét a száradásé a főszerep.

Ha végeztünk, akkor közössen bejárjuk a munkaterületet és együtt áttekintjük a festés minőségét. Ha ekkor bármilyen hibát találunk azt természetesen javítjuk. Ha Ön is tökéletesnek ítéli munkánkat, akkor fejeződik be a megbízásunk.

Mikor éri meg a gép festés?

Kiváló minőség és szuper rövid határidő

A gépi festés legnagyobb előnye, hogy nagyon gyorsan képes, hatalmas felületeket kiváló minőségben fedni festékkel. Éppen ezért a gépi festés akkor éri meg igazán, hogy ha nagyobb ingatlannal rendelkezik. Azaz ingatlana legalább 150 m2 alapterületű. Nagyobb méretű falfelületek esetén nem is érdemes másban gondolkodni, hiszen sem árban, sem időben nem képes semmi sem felvenni a versenyt a gépi festéssel.

Azonban nem csak a sebességen van a hangsúly, hanem a minőségen is. Látható különbség van a gépi festés és a kézi festés között. Természetesen a gépi festés javára. Ráadásul a gépi festés semmivel sem drágább, mint a hagyományos kézi festés. Sőt, mivel a gépi festés esetén lényegesen kevesebb festékre van szükség, így még bizonyos mértékig még spórolhat is vele.

Tehát ha számít önnek a kiváló minőség és a szuper gyors határidő, akkor a legjobb választás a gép festés. Ha Ön is szeretné igénybe venni a gépi festés szolgáltatásunkat, akkor hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk gépi festés szolgáltatásunkra kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 677 71 08 telefonszámunkon munkanapokon 8:00 – 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés
Gépi festés

Gépi Glettelés

+36 (70) 677 71 08

ajanlatkeres@gepi-gletteles.org

Ajánlatkérés