Gépi festés Budapest

Gépi Festés Budapest

Kiváló minőség, szuper gyors határidő

Gépi festés Budapesten - Cégünk vállalja Budapest és környékén ingatlanok, szállások, vendégláti egységek gépi festését szuper gyors határidővel és kiváló minőségben. Munkánkra minden esetben teljeskörű garanciát vállalunk.

Miért a gépi festés? - A hagyományos kézi festéssel szemben a gépi festés segítségével legalább 2x gyorsabban és sokkal jobb minőségben végezzük el a festési munkálatokat. Sőt, a gépi festés segítségével kevesebb festéket is használunk fel. Gyorsabb, jobb és mégsem drágább, mint a hagyományos kézi festés.

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk a rendelkezésére. Vállaljuk, hogy megkeresésétől számított 3 munkanapon belül szakemberünk kiérkezik önhöz felmérés céljából. Szakemberünk felméri a munkaterületet és egyezteti elvárásait munkánkkal kapcsolatban.

Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket a gépi glettelés kapcsán, kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek. Gépi glettelés árát IDE kattintva tekintheti meg.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk gépi festés Budapesten szolgáltatásunkra, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 677 71 08 telefonszámunkon munkanapokon 8:00 – 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés
Gépi festés Budapest

Gépi Glettelés

+36 (70) 677 71 08

ajanlatkeres@gepi-gletteles.org

Ajánlatkérés